Mennyibe kerül kb. egy felragasztott fogszabályzó csak felülre egy magán orvosnál? Ki mennyiért csináltatott?
Mennyit kellett fizetni, majd kezelésenként, állításkor mennyit?
Megyek majd a fogorvosomhoz is nemsokára, de csak úgy kb, mennyibe kerülhet, 18éven feletti vagyok s magán orvosnál szeretném csináltatni.
Kuszák a fogaim, van mit állítgatni rajtuk.
Én több dokinál is jártam, még kedden is megyek egyhez! Nekem alulra is kell meg felülre is! Lehet attól függetlenül Neked is kell majd!
Hát első doki javaslata: 150 fém, 200 porcelán, havi 10 ezer aktiválás
Második doki: mosolyvonalig zafír alul-felül, hátul fém 400 ezer, havonta részletbe, nincs aktiválás!
A 200 nekem már jó ár lenne csak felülre porcelánból.
Alul is csálék kicsit, de ott van koronám, nem is biztos, hogy oda lehetne.
Felül viszont alapból hiányzik egy kisörlő, ha rakatok hidat az majdnem egy százas akkor inkább 200ért egy fogszabályzó.
Köszi a választ :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Miért nem lehet csak felülre?
Ismerősömnek még gyerekkorában volt fogszabályzója csak felül.
Igen, utolsó, de kb. 400 emberből 1-nél fordul elő, hogy nem kell mindkét fogsort szabályozni.
Egyébként harapásbeállítás miatt kell. A fogszabályozásnak csak egy kis része az esztétika, a funkció helyreállításáról sokan elfeledkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!