Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Felnőttnek fém fogszabályozó...

Felnőttnek fém fogszabályozó mennyire gáz?

Figyelt kérdés

2013. jan. 31. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A fogszabályzó egyáltalán nem gáz! Az illető legalább tesz azért, hogy szépek legyenek a fogai! Ha hiányzik jó pár foga, meg kuszák, igénytelenek a fogai az a gáz! :)
2013. jan. 31. 16:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából én is így gondolom. Évek óta gondolkodom a fogszabályozón csak nagyon drága. A fém is, de az még kifizethető...
2013. jan. 31. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon drága igen! Én részletekben fogom kifizetni! 22 éves vagyok, és hamarosan kapok fogszabályzót!
2013. febr. 1. 00:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 éves vagyok és fém van.

Szerintem pénzkidobás a porcelán/műanyag, tudod, "minden csoda három napig tart". Először úgyis mindenki megbámulja, legyen fém vagy műanyag, viszont utána mindenki megszokja és tök mindegy, hogy fém vagy műanyag (alig volt ebben szóismétlés :D).

Szóval nem gáz, fel sem fog tűnni, hogy fogszabályozód van. Bár nem mondom, néha "telibe bámulják" az emberek, de az unkatesómnak porcelán volt, és neki is megbámulták. Viszont egyikünket sem zavarta dolog. ;)

2013. febr. 1. 01:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért nem pazarlás szerintem! Egy fém sokkal jobban látszik. Nekem sem telj
2013. febr. 1. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Folyt. Köv. :) Nekem sem teljes zafír lesz, hanem csak mosolyvonalig! Hátra tényleg felesleges, az tényleg nem látszik!

Előző válaszoló voltam. Vagyis egy kivételével a többit is én írtam! :)

2013. febr. 1. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
26 éves vok és most tették fel a fémet, igaz csak alulra. Nem érzem gáznak.. Ha valaki annak tartja, elmehet a pi---ba. :)
2013. febr. 1. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!