Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha a bölcsességfog/fogak...

Ha a bölcsességfog/fogak rosszul nő/nőnek, tehát amiatt van a fog torlódása, akkor azt nem azelőtt szokták kivenni mielőtt felteszik a fogszabályzót?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 15:59
 1/9 anonim válasza:
Ezt csak a fogorvos tudja megmondani! Bár nekem a felső 2 4-est húzták ki !:|
2013. febr. 2. 20:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Na éppen ezaz...neki kéne megmondania de nagyon furcsa nekem ez az egész. Csináltattak röntgent. Azt mondta a csaj,hogy ezeket tuti ki kell venni de konzultál a szájsebésszel. Ez volt egy hónapja, azóta 2x is voltam és mindkétszer azt mondta,hogy még nem sikerült beszélni vele de fog mindenképpen...holott legutóbb már a fogszabályzó felragasztására adott időpontot. Tehát nem értem...Egyértelműen megmondta,hogy a bölcsességfogaim miatt nincs helye a többi fogamnak, amiatt jött ki a sorból mind a kettő teljesen. Na most amig a bölcsességfogaim bent vannak addig az eddig elmondottak alapján nem tudnak a sorba visszaállni a fogaim.Nagyon hanyagnak tűnik a csaj. Megbántam már,hogy hozzá mentem.
2013. febr. 3. 09:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Na de csütörtökön erre rákérdezek ha megyek...
2013. febr. 3. 09:47
 4/9 evelin91 ***** válasza:
Én elmennék másik fogorvoshoz. Nekem is most fogják kiműteni mind a 4 bölcsességfogam, a fogszabályzó felrakása ELŐTT. Majd írd meg, mi volt..
2013. febr. 4. 20:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy már ki van fizetve minden. Kétlem,hogy visszaadnák a pénzt.:/ Rendben, írok!
2013. febr. 5. 11:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Nos hát...most értem haza a dokitól. Rákérdeztem,hogy beszélt-e már a sebésszel...fingja nem volt róla hogy mi van. Ott hebegett habogott össze vissza. Kicsit pipa lettem és megkérdeztem,hogy egy hónap alatt nem sikerült megkérdeznie? Na ne már...Mondtam neki,hogy én addig nem szeretnék fogszabályzót amig nem beszél a másikkal. Azt mondta,hogy ahogy gondolom de ő csak 2 hét múlva lesz. Mondom rendben. Hazajöttem. Gondolkoztam és lehet hogy visszakérem a pénzt(elvileg van visszafizetés ha valamilyen oknál fogva mégsem szeretném) és elmegyek máshoz inkább...
2013. febr. 7. 18:42
 7/9 evelin91 ***** válasza:
Uh ez nagyon gáz :S hogy lehet ilyen felelőtlen egy orvos? jézusom.. én is ismerek ilyet, de most már nem bíznám magam akárkire. Kérd vissza mindenképp a pénzt és keress egy jó szakembert. Sok sikert :)
2013. febr. 7. 20:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, mostmár egészen biztos ez lesz.Köszi! :)
2013. febr. 7. 22:14
 9/9 anonim válasza:
nekem előbb volt fogszabályzóm,és amíg volt fogszabim,akkor vésték ki a bölcsességfogaimat. egy ügyes szájsebész megcsinálja. nem tudtam még legalább 3 hónapig szabit kivenni, a fogszabit viszont minél előbb szerettem volna. így nem volt semmi probléma :)
2013. márc. 16. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!