Az igaz, hogy ha nő a bölcsességfog, akkor a fogak "elcsámpásodhatnak"?
nekem normálisan nőttek mégis összébb tolták a sort mert éppenhogy csak befértek.
szóval, egy év felesleges fogszabályzó, feleslegesen kidobott pénz... sőt, az alsók is összetolták a sort pedig arra még fogszabályzó se kellett
úgyhogy, nekem visszacsámpásodtak ahogy voltak... biztos eleve nem véletlen nőttek úgy :)
ennyit arról hogy 14-5 éves korban írnak fel fogszabályzót... 22 éves korra nő ki a 4 utolsó és kész, vége, lehetne kezdeni előlről
2012-11-16 23:33
Egyszerűen csak nem jó fogorvosnál voltál. :D
Először is megröntgeneznek, és rögtön megmondják, hogy hány bölcsességfog-csírád van, milyen ívben, és, hogy mit kell vele csinálni.
Nekem nemrég rakták fel a fogszabit, és olyan 1-2 év múlva el kell mennem kiműtetni a csírákat (megvan mind a 4). Előtte nem lehet, mert még nem elég nagyok.
Az egyik ismerősömet is a fogszabályzója levétele után kb. 1 évvel megműtötték, és lám, gyönyörű a fogsora. :D 14/l
A kérdésre válaszolva: Igen, sajnos nagy rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!