FONTOS! Hogy húzza ki a fogorvos a fogam HA!? (Lent folytatom)
Figyelt kérdés
Szóval, hogy húzza ki a fogorvos a fogam ha hátul már annyira rossz a fogam, hogy szinte már a fogínyemmel vízszintesen van ? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy fogóval lenne fogása vagy hozzáférne akárhogy is a doki. A fogínyem is nagyon fel van telve valamivel már ez miatt!2013. jan. 31. 17:48
1/10 anonim válasza:
sehogy. ez már szájsebész, és kiműtik.
3/10 anonim válasza:
A fogínyed gennyel van fel telve, és azt már a fogorvos nem fogja tudni kiszedni, szájsebészet, ott műtik ki
4/10 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy abszolutt nem fáj csak ugy mond érzem hogy ott van! És szájsebészeten fáj nagyon ha kikapják ?
2013. jan. 31. 18:02
5/10 anonim válasza:
akkor nem fáj, mert érzéstelenítik. utána valszeg fájni fog pár napig amíg gyógyul. amúgy nekem olyan 15 éve van így a két felső bölcsességfogam, köszönik, tök jól elvannak visszanőve az ínyembe.
6/10 anonim válasza:
Az fáj ha szájsebészeten szedik ki. Ha nem fáj akkor mindegy ha ott marad.
7/10 A kérdező kommentje:
Azt mondják para ha fel van telve a fogíny mert fel van telve valamivel mert fel mehet az agyba, meg pár napja fáj a fülem gondolom ettől! De a fogam nemfáj csak mivel felvan telve érzem a helyét. Mondjuk régota felvan telve csak eddig nemigazán akartam tudomást venni róla. Sebészeten gondolom felvágják az inyt kikapják összevarják stb nem ?
2013. jan. 31. 18:12
8/10 anonim válasza:
nekem már 2 bölcsességfogamat szedték ki a szájsebészeten. mind2 teljesen íny alatt volt. az egyik ráadásul vízszintesen, ezért csak 3 darabban lehetett kiszedni. egyik se fájt egyáltalán. egyik 30 perc alatt kijött, ez amelyik vízszintesen volt pedig másfél óra alatt. ha rendesen szeded hozzá a fájdalomcsillapítót és antibiotikumot (ezt nekem nem kellett, de neked biztos kell, ha fel van telve gennyel) akkor nem lehet vele baj. én azt ajánlom, hogy szedesd ki. nagyon sok galibát tud okozni egy ilyen góc a szervezetben.
9/10 anonim válasza:
Nekem is teljesen letört,rossz volt a bölcsességfogam.Megröntgenezték h milyen a gyökere,szerencsére nem volt nagy és simán ki lehetett húzni.Alapbol szájsebész magánorvoshoz mentem,ha beletörne vagy hasonlo akkor ne kelljen másik dokihoz rohangálni.Nem kellett műteni,vagy varrni utána.
10/10 A kérdező kommentje:
Száj sebészhez elkell menni mindenképp fogorvoshoz elötte és ő majd eldönti és ad valamiféle beutalót vagy nyugodtan mehetek vele egyből sebészhez ?
2013. febr. 1. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!