Letört a rágó fogamból egy darab. Mit csinál vele a fogorvos?
Figyelt kérdés
Folyton ezzel a fogammal küszködök,nagy része tömve van,és szerintem elkezdett szuvasodni( de nem fáj)és biztos,hogy hónapokon belül gyökérkezelés lenne a vége. De ma letört belőle egy kis darab. Olvastam,hogy ez fogtöméssel megoldható. De gondolom a fogorvos kiakarja deríteni,hogy miért is tört le az a darab,így majd gyökérkezelni akarja.Na de a letört fogat? Vagy pedig simán tesz oda tömést? Olvastam még itt,hogy koronát is tesznek rá,de mi azt most nem tudjuk kifizetni :( Félek...2013. jan. 29. 19:45
1/2 anonim válasza:
Nem biztos, hogy gyökérkezelni kell. Ha szerencsésen tört le, akkor simán kipótolja tömőanyaggal. Egy konzultáció nem kerül semmibe, és utána okosabb leszel!
2/2 anonim válasza:
Ja, azt meg, hogy mi az ábra, röntgennel nézi meg, ahhoz nem kell gyökérkezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!