A régi tejfog helyére új fogat ( szemfog ) milyen eljárás alapján csinálják?
Figyelt kérdés
Van az egyik oldalon egy régi tejfogam és valószínűleg nem nő ki helyette normális fog. Ilyenkor mi a teendő?2013. jan. 23. 15:05
11/17 anonim válasza:
És még valami: ha kihúzzák, közel sem biztos, hogy egyből elkezd kinőni a másik, míg ha magától esik ki, sokkal valószínűbb.
12/17 A kérdező kommentje:
Jézus, ha kihúzzák lehet fogatlan leszek 10 évig ? : D
2013. jan. 24. 13:31
13/17 anonim válasza:
Hát azt nem tudom, de én nem húzatnám ki, ha van alatta csíra :D Nem tudom, van-e valami eljárás, amivel serkentik a növekedését, vagy hogy ha eltűnik fölötte a fog, akkor kinő, mint a köröm, ezt kérdezd meg.
14/17 A kérdező kommentje:
De így ennyi idősen már nem fogok tovább várni mert eléggé nem szeretem , úgyhogy inkább megcsináltatom.
2013. jan. 24. 15:39
16/17 A kérdező kommentje:
Középső mellet 2vel :D
2013. jan. 24. 16:49
17/17 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok, a két felső tejfogam nem estett ki, de a szájpadlásomban egészséges csontfogak vannak,de nekem rossz irányba állnak. ki kellett húzni a tejfogakat, mert ha a csontfogak egyszer elkezdhetnek nőni, rossz írnyba mehetnek. kb. 1 éve volt 2 kisebb műtétem ahol feltárták a csontfogakat a szájpadlásomba, ráragasztottak egy apró láncot a fogra, és kivezették a fogszabályzomhoz a láncot (borzalmasan hangzik, de azért annyira nem volt rossz), minden hónapban húz rajta a fogszabályzóorvosom h kivezesse a fogakat, de eddig még nem nőttek ki (pedig már ki kelett volna), elég fusztráló ez a mostani helyzet (17/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!