A szemfog húzása fájdalmasabb mint egy őrlőfog vagy bölcsességfog húzása? Van bárkinek tapasztalata, milyen a szemfog húzás? Mármint könnyebb vagy nehezebb?
Figyelt kérdés
Előtte és mögötte is meg vannak a fogaim, és letört belőle egy kisebb darab, de eléggé fáj. Magánorvoshoz járok, ügyes keze van, csupán az érdekel, miben különbözik a szemfog húzása pl a bölcsesség fog húzásától. Ez az orvos szedett már ki bölcsességfogamat és őrlőt is, az abszolút nem fájt pedig véste, de mindegyik legalább egyik oldalon szabadon volt hagyva.2013. jan. 16. 11:58
1/4 anonim válasza:
Egy bonyolultabb bölcsességfog-műtéttel a szemfog húzása össze sem hasonlítható.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért is kérdezem, mert azt hallottam hogy ezt legalább olyan nehéz kivenni, ha nem nehezebb mint egy bölcsességet..... Esetleg van már ebben tapasztalatod?
2013. jan. 16. 13:56
3/4 anonim válasza:
Ha esetleg inyfelszin alá van törve, az megnehezítheti az eltávolítást, de akkor is egy gyökerű fogrol van szó. Tény, hogy kicsit hosszabb lehet a gyökere a szomszédos fogakhoz képest, de semmi extra, nem fogod érezni a szemednél, mint ahogyan itt riogatjàk egymást a népek.
Konkrétan szemfogamat nem húztak, én rendelőben dolgozom, sok húzást láttam mar.
4/4 A kérdező kommentje:
túl vagyok rajta :) tényleg hamar kiszedte igaz fájt picit
2013. jan. 17. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!