Csak úgy lehet fogszabályzóm, ha kihúzzák a szemfogam?
Nemrég voltam fogdokinál, és megkérdeztem, hogy kell-e fogszabályzó. Persze, hogy lehet, csak ki kell húzni a szemfogamat, mert kiáll. Na, ez volt az a pont amikor nagyon megijedtem. Aztán elmentünk egy másikhoz, (A megyénk egyik legjobbjához) és ő meg azt mondta, hogy nem kell kihúzni.
Szerintetek ki kell húzni? Volt már valakinek hasonló élménye? És mennyibe kerülne egy fogszabályzó? (éjjel-nappali) Előre is köszönöm!
13/L
szia!
nem minden esetben kell kihúzni, ez attól függ, hogy a szemfogad útban van e ahhoz, hogy a többi szépen illeszkedni tudjon egymáshoz. de ha kihúzzák is, ne félj, utána nem marad nyoma és nagyon szép fogaid lesznek :)
egyébként sajnos nagyon drága.. :(
Ez így egyáltalán nem igaz. A fogszabályozás nem egységes, sok kezelési iskola létezik. Van olyan, mely sokszor a foghúzásban látja a megoldás, viszont sok olyan lehetőség létezik már amivel meg lehet oldani egy-egy esetet foghúzás nélkül. Érdemes körüljárni a kérdést, nem kis döntés.
Ami a kezelés díját illeti ez sem könnyű döntés. Nyílván mindenkinek számít a pénz. Csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy a kezelés nem arról szól, hogy felraknak egy készüléket és az oldja meg a problémát. A kezelés sikerében az orvos munkájának sokkal több a jelentősége, mint a készüléknek. Azaz a döntésben az is számítson, hogy az orvos milyen tapasztalattal bír. Kérjél referenciákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!