Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után olyan érzésem...

Foghúzás után olyan érzésem van mint ha egy fogdarab maradt volna a helyén?

Figyelt kérdés
Túl vagyok már több foghúzáson.És már másodjára fordul elő,hogy kihúzták a fogam és olyan érzés mintha beletört volna vagy egy fogdarab lenne a helyén.De szerintem azt észrevette volna az orvos.Mikor előszőr így jártam nagyon megíjedtem azt hittem beletört egy része de nem fájt semmi szépen begyúgyult.Tegnap kihúztak egy fogamat és most is olyan érzés mintha beletört volna.Az orvos még meg is mutatta hogy mekkora gyökere volt szóval nem törhetett bele.Mikor a helyét megérintem most is azt érzem mintha beletört volna. Ez normális ? vagy lehet hogy csak valami csontot érzek?

2013. jan. 23. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen,ha tényleg maradt benne valami,akkor az kilökődik a gyógyulás során.
2013. jan. 23. 14:40
 2/3 anonim válasza:
Valószínűleg csak az álkapocs csontodat érzed. Nekem azt mondták nem kell megijedni az nem fog, csak az álkapocs csont.
2013. jan. 25. 16:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Értem :)

Köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 25. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!