Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Igaz, hogy a Signal White Now...

Igaz, hogy a Signal White Now nagyon kifehéríti a fogakat 10 nap alatt?

Figyelt kérdés
és azt írja a dobozon, hogy a ruhán foltot hagy meg ilyenek, szoval lehetséges, hogy ha sokat használod, akkor gyengíti a fogadat? pls csak az aki próbálta már!
2009. aug. 29. 20:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én sokféle fogfehérítős fogkrémet kipróbáltam már, a drágábbak közül is. A Signal White Now-t is használtam már. Sajnos tényleg nem egy durradás egyik sem. Én sem veszek észre különbséget, pedig naponta 2X mosok fogat.

Bár továbbra is használok fehérítőset, talán ez nekem illúzió élmény, hogy tényleg mindent megteszek a fogaimért. Sajnos az viszont nem teljesen igaz, hogy mindenféle fogkrém jó, csak használjuk naponta. Egy időben spórolás gyanánt az olcsó Profis fogkrémet vettük. Hát el nem tudom mondani, hogy milyen rossz volt. Fogmosás után már nem sokkal olyan érzésem volt, mintha nem is mostam volna fogat, mert nagyon gyorsan lerakódott a lepedék a fogaimra. Szóval a többi fogkrémben, ami jobb, tényleg meg van az a valami, ami késlelteti ezeknek a baciknak az elszaporodását.

Én egyébként többféle fogkrémet is használok egyszerre, egyiket reggel, másikat este. Azt olvastam, hogy a fogaknak tényleg nem tesz jót, ha állandóan a fehérítős fogkrémeket használjuk, mert a zománcréteget lebontják.

2010. márc. 25. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!