Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Igaz, hogy a Signal White Now...

Igaz, hogy a Signal White Now nagyon kifehéríti a fogakat 10 nap alatt?

Figyelt kérdés
és azt írja a dobozon, hogy a ruhán foltot hagy meg ilyenek, szoval lehetséges, hogy ha sokat használod, akkor gyengíti a fogadat? pls csak az aki próbálta már!
2009. aug. 29. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind csak reklám.. Persze ha sokat használod picit lehet h fehéredik de ne nagyon dőlj be neki:)
2009. aug. 29. 20:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

nem fehéríti ki nagyon, amikor megmosod vele, utána fehérebb optikailag, de csak azért, mert vmi kékes réteg képződik rajta

hosszabb távon nincs különösebb hatása

nem hiszem, h gyengítené a fogakat

2009. aug. 29. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
nem tudom, de az ilyen 'white' feliratos fogkrémeket nem szabad használni, mert tönkreteszi a fogzománcot! Rokonom mondta aki az illatszerosztály főnöke az auchanban.. neki is úgy mondták!
2009. aug. 29. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Régóta használom, valamennyit fehérít, de nem túl szembetűnő. Nem hiszem roncsolná a fogakat, én nem vettem észre, kb. 1 éve használom.
2009. aug. 29. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megkérdeztem egy fogorvost, melyik a jó fogkrém. A válasz ez volt: amelyiket rendszeresen használják. Más különbség nincs. Ez van. A többi az mind mind REKLÁM.
2009. aug. 29. 21:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Én használtam, de nem lett fehérebb a fogam.
2009. aug. 29. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Fehérebb nem lesz. Ahhoz fogfehérítés kell.
2009. aug. 30. 09:55
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
nem egy év alatt lesz meg a fogzománcroncsoló hatása... amúgy a fogkrémes szállító mondta ezt, úgyhogy ez elég megbízható infó, de nekem 8, nem a céget akarom lehúzni, mert nemcsak a signal-nál van ilyen 'white'-os, hanem máshol is, az igaz hogy fehérít valamennyire, és az a fogzománc lekopásával sikerül csak, így egy idő után jönnek majd a fogászati problémák, és ami a reklámokban van, annak ne dőljetek be, mikor pénzzel akármelyik jó fogorvos lefizethető hogy nyomjon vmi elhihető jódumát..
2009. aug. 30. 10:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha egészség károsító lenne, nem engednék, hogy forgalomba kerljenek! És honnan tudja a szállító, talán fogorvos másodállásban? Amúgy én használtam, valamennyit fehérített, de erre a többi fehérítő fogkrém is képes.
2009. aug. 30. 11:07
 10/11 anonim ***** válasza:
utolsó válaszolónak: sajnos ma már mindent engednek a forgalomba, nézd például a kólát, vagy az édesítőszert, mindkettő aszpartámpartalmú, az aszpartám is veszélyes, azt hiszem rákot okoz, nézd a margarint, sose romlik meg, sose penészedik meg, azért mert majdnem műanyag, csak egy molekula választja el attól, nézd az energiaitalt, nagyon nagyon rossz hatással van a bélrendszerre, ezt a gastroenterológusom mondta, aki az ország legtapasztaltabb és legjobb gastroenterológusa. és sorolni tudnám napokig, sajnos jatt ellenében mindent felengednek.. amúgy sajnos nem találtad el, a szállító nem fogorvos másodállásban, hanem a fogkrém forgalmazónál lévő alkalmazottól(akivel jóban vannak) hallotta, aki szintén hallotta ott..
2009. szept. 1. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!