Colgate MaxWhite One tényleg kifehéríti a fogakat 1 hét alatt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 20:40
1/10 anonim válasza:
Nem.De a reklámban minden olyan szépen hangzik.
2/10 anonim válasza:
Mindegyik fogkrém fehérít, csak alaposan kell fogat mosni. Persze nem árt kerülni a kávé, cigaretta és hasonló termékeket.
3/10 anonim válasza:
nem kávézok nem cigizek nem ittam alcoholt másfél éve nem iszok szénsavasat, rendszeresen mosok fogat és lyukasak a fogaim meg fogkövesek. ennyit a fogkrémekről. a valódi fogfehérités drága és nem valami kellemes
4/10 anonim válasza:
A fogzománc színe mindenkinél egyéni, a csontszín különféle árnyalatai a fehértől a sárgásig. Mindenféle fehérítés csak akkor hat, ha a fog lerakódás (cigi, kávé stb.) miatt színeződött el. Ha eleve a fogzománcod sárgás színű, nincs az a csoda, ami fehéret csinál belőle. Ezt nekem a fogorvos mondta.
5/10 anonim válasza:
Amikor megkérdeztem a fogorvosomat, hogy a négereknek mitől van olyan szép fehér foguk, azt mondta, hogy bőrszín kérdése sz egész.
Ha barnább lenne az arcbőröm, nekem is szép fehér fogaim lennének.
Viszonyítás kérdése az egész.
6/10 anonim válasza:
" DENTOMIN" Naturális ásványi fogpor.
Száz százalékban magyar termék. Kb 400 Ft három hónapra elegendő. Dm- ben Rossmanban kaphatod meg.
Elképesztő módon fehérít, csupán ásványi anyagokkal.
Ez egy por, amit ráteszel vizesen a fogkefére, és fogatmosol vele. Kicsit tré az íze, de megéri!!!
Én négy éve találtam rá, azóta mindig használom, és soha nincs gyulladásom sem, semmi.
8/10 anonim válasza:
Igen jó fehérítő fogkrém. a colgate max one white
9/10 anonim válasza:
A fogkrém egy hét alatt világosít egy árnyalatot ha rendszeresen használod ;)
10/10 anonim válasza:
Én ma voltam fogorvosnál :) tömték a bal nagy metszőmet distalisan.Feltűnt utána ,hogy a tömőanyag kicsit fehérebb ,mint a fog színem :/ nem csoda hisz nekem nagyon sárgák a fogaim ha meggebedek akkor is.Tehát utána elmentem és vettem magamnak Maw white one (the whitter teeth deal in one week) fogkrémet és már az első használat után szebb volt a fogam ,tehát nekem bevált vagyis a hozzá fűződő reményeim alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!