Fogszabályzó 20 évesen? Tényleg hülyeség?
Figyelt kérdés
13 éves koromban 2 évig volt levehető fogszabályzóm, de amint lekerült, elkezdtek visszacsúszni a fogaim és ma már megint össze-vissza állnak. Zavarnak ezért szeretnék megint, hátha másik fogorvosnál normálisan megcsinálnák. Beszélgettem egyik ismerősömmel és azt mondta, hogy ha már eddig elvoltam így akkor mit akarok én 20 évesen a fogszabályzóval. Én úgy vagyok vele, hogy ha zavar akkor meg kellene próbálnom, de ez most elbizonytalanított.
U.I: Ilyen korban használ még a levehető vagy pedig már csak az állandó?
2013. jan. 13. 23:28
1/9 anonim válasza:
Majd a doki megmondja, hogy milyen kell. Szerintem, a fogak szépségéért soha sincs későn tenni. Sok felnőttet láttam már fogszabályzóval "rohangálni", nincs benne semmi ciki, és igenis megéri :)
2/9 anonim válasza:
Nem hülyeség, de 20 évesen már csak állandót fogsz kapni.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hm, ettől féltem.. igazából csak az ára miatt akartam levehetőt, de akkor még gyűjtögetek. :)
2013. jan. 14. 00:06
5/9 anonim válasza:
Én is hamarosan kapok! 22 éves vagyok! Szerintem egyáltalán nem hülyeség! Hajrá! :)
6/9 anonim válasza:
Egyik rokonom 42 éves és most van fogszabályzója. Lehet nyugodtan 20 évesen is.
7/9 anonim válasza:
Nekem rögzített volt tiniként,most meg 30 évesen van újra,mert kissé nekem is visszacsúsztak.20 évesen abszolút nem vagy "öreg" hozzá,jópár huszon vagy harminc akárhány évest láttam mostanában fogszabival.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2013. jan. 14. 15:04
9/9 evelin91 válasza:
Nekem is most lesz állandó. :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!