Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó miatt ki kell...

Fogszabályzó miatt ki kell műteni mind a 4 bölcsesslgfogamat. Almalmanként mindig csak egyet fognak kiszedni, vagy akár kettőt is ki lehet?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 10:12
 1/6 A kérdező kommentje:
bölcsességfogamat*
2013. jan. 12. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszerre műtötték ki mind a négyet. 1 órás operáció volt, egyik sem volt kint, nem is lett volna helye. Ha lehet Te is válaszd ezt. Igy csak kb 2 hét szenvesdés van. Van olyan ismerősöm akinem két hetente szedtek ki egyet igy ő 8 hétig szenvedettt vele, pont mire begyógyult az egyik vágták a másikat. Nekem igy egyszerre altatásban volt, szerintem jobb is nem kell végig hallgatnod a dolgokat érezni hogy matatnak stb. Én örülök hogy túl vagyok rajta igy sosem elsz vele proléma, elég sok ynavaja van vele akkor is ha nem tud rendesen kinőni és akkor is ha már kibújt. Nagyon hamar tönkre megy és sok kellemetlenséget okozhat.
2013. jan. 12. 10:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is az altatáson gondolkoztam. Te hol csináltattad?
2013. jan. 12. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Rókus kórházban csinálták de már lassan 11 éve.
2013. jan. 12. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is altatásban szedték mi mind a négyet 2 éve. De nekem ez egy két és fél órás operáció volt. Nagyon megérte, egy hét után semmi bajom nem volt már (már nem volt az egész fejem megdagadva, nem fájtak a fogaim stb.)
2013. jan. 12. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem 2 hétig be volt dagadva, persze a második héten már nem annyira mint elsőn de be volt és amig nem volt meg a varratszedés addig nehézkesebb volt az evés, főleg hogy 2 hét után kaptam szájzárat pont a varratszedésre. Nekem jó két hétig muszáj volt fájdalomcsillapítót szednem. De akkor is megérte. Ugy látszik személy függő is a dolog. (első voltam)
2013. jan. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!