Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó ügyben szeretnék...

Fogszabályzó ügyben szeretnék kérdezni! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan fogszabályzót fogok kapni! Sajnos a bal oldalon több fogam is ki van húzva (amit persze fogszabályzó után pótoltatni fogok), jobb oldalon meg az összes megvan (bölcsességfogak is). A fogszabályzós magánorvosd mondta, hogy nem szeretne több fogat kihúzni, viszont tegnap voltam az sztks dokimnál és ő viszont azt tanácsolná hogy húzassak ki, ugyanis így balra fog tolódni a fogsorom, mert hogy jobb oldalon torlódtak a fogaim, bal oldalon meg van hely!

Ez lehetséges, hogy fogszabályzó mellett elkezd torlódni?

2013. jan. 9. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem anno a két felső négyes húzták ki helycsinálás miatt.Alul vagy felül vannak a foghiányok?
2013. jan. 9. 19:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Kettő alul, kettő felül!
2013. jan. 9. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Abban lehet valami,hogy ha jobb oldalon "túl sok" fog van,akkor kicsit eldől a másik irányba,gondolom azért szokás ugyanazt a számú fogat kihúzni mindkét oldalon. Kérdezz rá a fogszabályzó dokinál.A fogpótlást hogy tervezik megcsinálni?Nekem a két alsó hatos hiányzott és fogszabi melett pótolták implantátummal.Értelem szerüen,alul így csak az ötösökig tertjed a szabályzás.
2013. jan. 9. 20:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Annyira még nem mentünk bele a részletekbe, majd hétfőn megyek vissza! Annak annyira nem örülnék ha a jobb oldalról is kéne húzni. Szóval akkor azért elképzelhető! Már egyre jobban várom a hétfőt! Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 9. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!