Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó megközelítőleg...

Fogszabályzó megközelítőleg mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

MElyik a jobb, éjszakai vagy állandó?

Igazából gondolkodom hogy megéri e, mivel nem zavar nagyon, csak ugy alakult hogy ki kellett húzni egy fogamat hátulról és így már kivitelezhető lenne hogy az elől lévő kis "deformációt" helyrehozassam.

2013. jan. 7. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem az éjszaka mindenképpen jobb

hiszen az egész nap rajtad van

nekem pár évig volt és nagyon sokat segített

most éjszakai van, hogy ne mozduljanak vissza a fogaim és ez sokkal kényelmetlenebb, mint a ragasztott

2013. jan. 8. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
vagyis a ragasztott mindenképpen jobb :)
2013. jan. 8. 11:58
 3/4 anonim válasza:
Ne éjszakait válassz semmiképp. Nekem volt éjszakai és még két barátnőmnek is volt. Ugyanaz lett a vége. Én pl. kellett hordjam másfél évig és az utolsó fél évben nem tudtam hordani mert esett ki a számból. Reggel mindig a hasam alatt találtam.A barátnőim is igy jártak. A fogaim láthatóan alakultak, de mivel nem tudtam hordani még fél évet lassan visszaalakultak úgy ahogy régen vagyis kifele álltak.
2013. jan. 10. 09:24
 4/4 anonim válasza:
valószínű neked kivehetős kell majd nekem álllandó van mert nálam nagy a gáz a számba a kivehetős nagyon jó mert ha olyan helyre mész csak nem rakod fel és kész pesten tudok olyan helyet ahol 20ezer alatt tudsz csináltatni
2013. jan. 10. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!