Én félek a fogorvostól, anyukám azt szeretné ha lenne, a barátomnak pedig tetszik így, azt mondja hogy aranyos és jól áll. A rossz fogaimat is ki kéne akkor venni és ezmiatt sem szeretnék fogorvoshoz menni. 17/L
Szerintem jó lenne. Lehet, hogy most aranyos, de leszel még 25, 30, 40 és 50 éves is. Szerintem egy felnőtt nő szájában ez már nem annyira aranyos.
A rossz fogak meg - hát tudod, minél előbb mész, annál kevesebb fájdalommal és olcsóbban megúszod. Kérj időpontot most, akkor jársz a legjobban. Komolyan mondom. Én is féltem a fogorvostól, de mióta rendszeresen járok, sokkal jobb. Persze most se szeretem, de nem olyan rossz, mint régen.
2013. jan. 4. 10:08
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Hát nekem eddig két bölcsességfogam nőtt ki mind a kettő feketén meg az előtte levőre is átment egy picit. És előrébb is van két fogam ami már régóta teljesen le van törve és nem fáj. Viszont azt hallottam hogy a bölcsességfog kihúzása nagyon fájdalmas és nem is tudom hogy csinálná mert nagyon hátul van és kicsi a hely a fogkefe se fér be rendesen, gondolom ezért romlott el :/
2013. jan. 4. 10:22
3/4 anonim válasza:
Szerintem kell igen! Figyelj, attól hogy az a letört fogad most nem fáj, az nem jelenti azt hogy nem is fog! Egyszer nagyon be fog durranni, én már jártam úgy! Csak erőt kell magadon venni! Fiatal vagy! A két bölcsességfogat meg simán kiszedik gyökérfogóval! Nekem húzták már ki bölcsességfogat és egyáltalán nem fájt. Másnapra hőemelkedésem lett, meg néha-néha be kellett vennem egy fájdalomcsillapítót! De örülök és megérte hogy kihúzattam! Hidd el ez nem fog magától meggyógyulni, igaza van anyukádnak! Neked akar csak jót! A fogorvostól meg nem kell félni..legalábbis nem mindegyiktől! :) Kapsz szurit, nem fog fájni! Jah én most 22 évesen fogok fogszabályzót kapni!
2013. jan. 4. 11:21
4/4 anonim válasza:
Nekem hasonlóan nézett ki a fogam...engem iszonyatosan zavart:SKb. könyörögtem szüleimnek hogy hagyj legyen:DIgaz,alulra is kellett,azt mondta a doki akkor lesz tökéletes a harapásom.1év 3hónapig volt rajtam,szerintem ez nem egy túl hosszú idő ahhoz képest,ameddig fent szokták hagyni.Nem bántam meg,sőt...ja és fogat se kellett húzni.Szerintem csináltasd meg most,míg nem múltál el 18,mert utána ha meggondolod magad kétszer annyiba fog kerülni:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!