A fogtömés fáj?
Figyelt kérdés
Nekem valószínű lesz és kicsit félek:D2013. jan. 13. 14:58
1/10 anonim válasza:
:)))
A fogtömés nem fáj, meg sem érzed.
2/10 A kérdező kommentje:
húú köszi:)))
2013. jan. 13. 15:02
3/10 anonim válasza:
Jó orvost kell kifogni. Az első tömésem borzalmas volt. Hozzáteszem sztk-s. Annyira fájt, hogy azt hittem egy életre megalapozza a fogorvosi élményeim. :D
Viszont 2. tömésre már magánrendelőbe mentem. Kaptam egy érzéstelenítőt, de látta rajtam a doki, hogy picit fáj. Meg is kérdezte és adott utána még egyet. Utána már semmit nem éreztem. Egyáltalán nem fáj. Szóval, ha te is így jársz szólj nyugodtan.
4/10 anonim válasza:
Ha ad érzéstelenítőt nem, ha nem ad akkor igen.
5/10 anonim válasza:
Ha nem túl nagy a szuvasodás, akkor nem fog fájni. Egyébként is csak kellemetlen a tömés. Korszerű fúrók vannak, így nem kell szerintem érzéstelenítő.
6/10 A kérdező kommentje:
pedig nekem azt hiszem sztk-s lesz :S
2013. jan. 13. 18:10
7/10 anonim válasza:
Mindenképpen mondd, hogy kérsz szurit és kész. Adnia kell.
8/10 A kérdező kommentje:
rendben:) és az nagyon fáj? mármint a szuri?:D nagyn parázós vagyok, bocsi, de ez lesz az első:D
2013. jan. 13. 21:01
10/10 anonim válasza:
Nem fáj ha csak akkor furja ki ha nagy fog am ha nagyon fáj akkor ad injekció bele szúrja az ínyedbe és elzsibbad a szád. és elővesz egy fúró eszközt nagyon kicsi. es fúr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!