Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lenne a megoldás? Segítene...

Mi lenne a megoldás? Segítene valaki?

Figyelt kérdés

25vagyok lány

nem akarok panaszkodni, de iszonyatos lelki traumák értek kicsikoromban körzeti fogorvosnál..

azóta folyamatosan csak halogatom a fogdokihoz járást, félek rettegek a fogorvosoktól..jelenleg is 4lyukas fogam van már amiket kikéne húzni

2különböző oldalon 2-2

rengetegszer próbáltam elmenni már..

sajnos annyira nembírom a dolgokat, hogy elmegyek az orvoshoz a váróban sírógörcs jön rám, bemegyek beülök a székbe a szám remeg kinyitni nemtudom...és a következő kép az hogy a földön fekszem mert elájultam.. az orvos sajnos nemtud velem így csinálni semmit..

hallottam olyasmit hogy altatásban csinálnak ilyet de nagyon drága dolog nekem pedig sajnos nincs pénzem rá...

lehet kérni olyasmit hogy esetleg elmennék pszchiológushoz

és megállapítják hogy ez alapján támogatást kapjak rá?

2013. jan. 7. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj el pszichológushoz, és majd megoldódik a problémát!

Altatást ne akarj, mert azt mindenhol elfelejtik mondani, hogy nem kis kockázata van.

2013. jan. 7. 23:43
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem is hasonló volt,olyan erős pánikroham tör rám a székben hogy nem lehet hozzányúlni a számhoz mert csattog a fogam a remegéstől.

Aztán találtam egy jó magándokit,aki ad nyugtatót ingyen,holnap is megyek fél órával előtt ott kell lennem fél óra alatt hat a gyógyszer és elmúlnak a panaszaim.

Én is így voltam hogy hülyeség ez,de gondoltam egy próbát megér,erős nyugtató,haza kell valakinek kísérnie,én hazaértem aludtam is tőle:)

2013. jan. 8. 01:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nehéz helyzet, írj üzit.
2013. jan. 8. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!