Úgy látom elkezdett nőni a bölcsességfogam, de csak 17 evés vagyok, elmenjek orvoshoz, vagy tudnom kellene valamit?
Figyelt kérdés
Kicsit fáj, 2 nappal ezelőtt volt lázam is, de csak 1 napig, ma pedig láttam a tükörben, hogy az egyik alsó félig kint van, a másik meg negyedig...
17f
2012. dec. 24. 21:14
1/9 BreezyArt94 válasza:
En is 17 voltam mikor kijott a ket also. Most kezd az egyik felso. Nekem nem voltak hasonlo tuneteim. Annyi hogy mikor felig meg rajta volt az iny a fogon, akkor az inyt (bar kicsit brutalisan hangzik) szetzuztam a novekvo fogamon, mert igy gyorsabban jott ki. Nem lesz kellemes, de mindenkepp felgyorsitod vele azt a reszt mikor faj :) 18/F
2/9 anonim válasza:
Nekem szakaszosan nőtt ki, kb 17 voltam mikor kibújt, aztán úgy évente jött ki egy kicsit. 21 évesen vmi iszonyat volt, konkrétan 2 héten át nyáladzottam, enni nem tudtam, se nyelni, és most, 23 éves koromra nőtt ki teljesen. Megszenvedtem mindegyikkel :D
3/9 anonim válasza:
Oooo nekem nyár óta nő iszonyatosan fáj , és ki akarják műteni merthogy nincs elég helye nagyoon félek volt már valakinek hasonló ?!
16/l
4/9 anonim válasza:
2. vagyok. Nekem is kiakarták anno műteni, de aztán a fog megoldotta a helyzetet, és vhogy kibújt. De nekem is rosszul jött ki, teljesen ferdén, ezvolt a több hetes nyáladzásom és fájdalmaim oka :D Aztán egyszer csak elmúlt :) Utána már normálisan növekedett. A műtétet csak akkor csináljátok sztem hha hosszabb ideje fáj, és tényleg gátol az étkezésben a fog, plusz lázasak vagytok stb.
5/9 anonim válasza:
köszönöm lázam még nem volt de nagyon tud fájni :(
6/9 anonim válasza:
Elhiszem, én azalatt a 2 hét alatt míg ennyire fájt leadtam 5 kilót az egyébként is gyér testsúlyomból, annyira nem tudtam enni... Meg az a baj a bölcsességfoggal h nem egyből nő ki, hanem több éves folyamat, legalábbis nekem több évbe telt míg teljesen kijött :S
7/9 anonim válasza:
Fúú én is szenvedek vele már két éve. Nem lázasodtam be, mind kinőtt kivéve egyet, az nagyon ciklikusan jön, jelenleg szombat óta úgy fáj az egész alsó fogsorom tőle hogy beszélni is nehezemre esik, és be is dagadtam.
Kedves kérdező, menj el orvoshoz és ott megmondják hogy mit tudnak tenni vele. Lehet csak felvágják az ínyt, hogy könnyebben ki tudjon bújni a fogacska :)
8/9 anonim válasza:
én 14 évesen fedeztem fel a bölcsesség fogam hegyét, egyszer volt csak bedagadva,úgy beszéltem egész nap, mint aki pösze. most 16 vagyok, már majdnem teljesen kijött 2, de nekem szinte egyáltalán nem is fájt:)
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is csak az első nap fájt minimálisan, azóta sem bújt ki teljesen, legalábbis még rajta van az íny, az orvoshoz meg csak jövőhétre volt időpont... És nem attól lázasodtam be, mint utólag kiderült, hanem valami fertőzés miatt.
2013. jan. 15. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!