Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fájni fog nagyon félek?

Fájni fog nagyon félek?

Figyelt kérdés
24-hetes kis mama vagyok a várandóságom alatt elől a fogam el kezdet sötétedni elég csúnya már kis luk van ott és fekete most kérek időpontot a dokitól de nagyon félek a szuritól is gondolom tömni fogják soha életembe nem csináltak semmit a fogaimmal azon kivül hogy meg nézték
2012. dec. 10. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy kicsit fájni fog, de csak pár perc az egész, és túlleszel rajta. Bátorság!
2012. dec. 10. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
A szuri fog egy picit fájni! Magát a tömést nem is fogod érezni! Nekem múlthéten tömtek először, hát azt hittem ez sokkal rosszabb! :)
2012. dec. 10. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én idén 10(!) tömésen/töméscserén vagyok túl,volt ami picit fájt,mert mélyebbre kellett fúrni,a kisebb fúrások egyáltalán nem fájtak szurival,egyáltalán nem nagy ügy.Amúgy valószinűleg nem ártana egy fogkőeltávolítás,ha még soha semmit nem csináltak a fogaiddal,terheseknél ez különösen fontos.
2012. dec. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!