Lehet hogy rák? (többi lent)
Kérek mindenkit ne viccelődjön mert tényleg komoly téma :/ .
2-3 hete észrevettem egy foltot a számban kb 2 forintos nagyságú volt nem is törődtem vele (lehet kiharaptam, forró leves stb...) 1 hete voltam a fogorvosomnál, csak érdekelt hogy mitől van és ő sem tudott mondani rá semmit holnap megyek vissza de nagyon félek tőle h rák.*A folt felett kb a fogakkal 1 vonalban van egy gombostűfej nagyságú dudor a tetején 1 barna/fekete folttal. Légyszi segítsetek mi okozhat ilyen elváltozást?

Hány éves vagy?
Egy biztos, ha rák lenne, akkor azt a múltkor is fel kellett volna ismernie a dokidnak.
Valószínűleg nem az!!!
Ha ekkora -szemmel is látható- daganat lenne, akkor az már elég súlyos esetet jelentene. Vagyis nagy valószínűséggel áttéteket is, stb stb.
Vagyis jelentős, hirtelen mértékű súlyvesztésed lett volna a közelmúltban, hullana a hajad, vagy más egyéb szokatlan tüneteid is lennének. Ne parázz, tutira csak egy sima elváltozás! Mondjuk azért szedesd ki szerintem.

Hiába dohányzol, ha 17 vagy, akkor pláne nem szájrák!
Képet nem tudsz feltölteni/küldeni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!