A nyelvpc kb. Hany ev alatt teszi tonkre a fogakat?
Figyelt kérdés
Ugy ertem az elso fogakat?.... Koszi elore is a valaszokat.2012. dec. 2. 14:19
1/4 anonim válasza:
Szerintem attól is függ mennyit játszol vele mennyire rakják előre a nyelveden a fogaidhoz közel és lehet hülyén hangzik de az is hogy mennyire erősek a fogaid... Egyik jóbarátomnak 2év alatt teljesen legyilkolta a metszőfogaid darabok tördöstek le neki ahogy játszott vele szóval...Nem egy kifizetődő dolog a nyelvpc..
2/4 A kérdező kommentje:
Es ha 3naponta max egyszer jatszok vele? Az sok? Szoval ugy hamar tonkre teszi? Es hogyha nem jatszok vele csak hetente 1-szer?
2012. dec. 2. 14:36
3/4 anonim válasza:
Az a baj hogy a testékszerek nem játszadozásra valóak :) Ha a szádban van ugysem birod ki hogy ne csesztessed :) Itt már alapból az is elég hogy ha beszéd közben, evés közben kocogtatja a fogaid, meg egykönnyen leverdesi a fogzománcodat.. Sok embernek van én is szerettem volna de emiatt mivel amugy is eléggé érzékenyek a fogaim én kihagyom.. Nem lebeszélni akarlak ne értsd félre :) Ha ennyire tetszik rakasd be aztán ha gond van vele és észreveszed a fogaidon kiszeded aztán ennyi.. :)
4/4 anonim válasza:
Nekem első évben fém volt bent, az kicsit meggyepálta az első fogaimat, plusz egyszer véltetlenül ráharaptam az egyik kisörlőmmel a golyóra és megrepedt a fogam. Azután kicseréltem a piercinget szilikonos szár, műanyag golyóra. Évente újat veszek, mert könnyen el lehet rágni a szárát, de már 9 éve megvan, amióta ilyen szilikonos műanyag piercingem van, nem bántja a fogaimat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!