Vajon miért nem mos fogat?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, és nem mos fogat. Mindenki cikizi miatta, mert nagyon büdös a szája, megmaradni nem lehet mellette, de nem érdekli. A fogai is rohadnak, nagyon csúnyák. Elég magának való, nincsenek barátnői sem, a suliban is elvan magának, nyomkodja a telefonját vagy rajzolgat, alig szokott valakivel beszélni. És szerintem olyan otthonülő típus. Egyébként viszonylag divatosan öltözködik, nem is csúnya, olyan átlagos, más gond nem hiszem hogy lenne vele. Vajon mi lehet az oka hogy ilyen igénytelen erre?2012. nov. 30. 16:18
1/3 anonim válasza:
egyik oszttársamnak olyan sárgák a fogai mint a sajt :DD magyaron melette kell ülnöm kinyitja a száját azt megcsap valami különleges büdös. szokott rágózni de nem segit rajta. kínáljátok meg rágóval de ne érezze h azért adtok neki
2/3 anonim válasza:
Lusta megmosni a fogát. Írj egy névtelen levelet neki, hogy mosson fogat.:D
3/3 anonim válasza:
Én sem szoktam, lusta vagyok, meg nem is érdekel, de rágózom helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!