Ha fogat szeretnék pótoltatni, (Anyukámnak-50éves) akkor mennyibe kerül vajon az sztk-ban? Tippek nagyjából?
Ma már sajnos teljesen mindegy,hogy sztk vagy nem sztk alapon csináltatsz fogat,Csak a húzás ingyenes úgy legalábbis nálunk.De pl nekem a múltkor vésett is a körzeti,azért már kellett fizetnem.Pótlásra pedig porcelánból 20-25000ft/fog plusz az egyéb kezelések ha szükség lenne rá.
Nekem ha ki akarom cseréltetni a régi fogaimat és még pótoltatni amit kellene alsó felsőre együtt majdnem fél milliót mondott a fogorvos:(((
Jujj, ezek elég durva árak!
Köszi a válaszokat!
és itt van még egy válasz!
nekem két hete készült el az sztk fogam amiről csak a felrakáskor tudtam meg hogy műanyag.ez darabonként 13000 ft volt vagyis 52000 ft volt a négy db.és úgy,hogy hétfő délben lecsiszolták és kedden délután felrakták.és garanciális,csak még nem értem,hogy mire vállal az orvos garit.
Köszi a választ!
Sztem arra, hogy adott időn belül nem hagyod el, vagy, nem megy tönkre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!