Anyukamnak fogpotlas ajandekba. Hogyan es mennyiert?
Anyukamnak 3 eve hianyzik elol a foga, ot nagyon zavarja, de nem tudott ra osszesporolni. En megprobalnam nyari munkakbol, de azt se tudom kb mennyit kell. Probaltam utana olvasni, de sztk arak nincsenek fent, (vagy csak en nem talaltam) a maganra meg nem tudok annyit ossze szedni. Korulbelul mennyibe kerul es hogy kezdjek neki? Ezt ugy ertem, hogy egy konzultaciora mindenkepp igenyt tartok az orvossal mielott meglepem anyukam. Koszi elore is!
19/L
Háát akkor inkább ne meglepd anyukád ezzel, hanem beszélj vele. Könnyen lehet, hogy ő is gyűjt és a kettőtök pénzéből meg lehet csinálni normálisan. Az viszont elég nagy kényszerhelyzet egy anyának, hogy a gyereke azért dolgozott, hogy őneki kifizessen egy olyan beavatkozást, ami egészséges fogai tönkretételével jár. Egyáltalán nem biztos, hogy hajlandó lenne belemenni magától.
Magán fogorvosnál 100 körül simán kijön egy rendes implantátum, sztk-ban gondolom, még olcsóbb. Előtte vetesse ki szájsebészeten a gyökeret, az még simán megy tb-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!