Korona felhelyezésének a menetét leírná valaki?
Lecsiszolja,amihez ad érzéstelenítőt!Utána lehet,hogy érzékeny lesz hidegre melegre,de nem hiszem mivel az a fogad gyökérkezelt.
Többet én sem tudok,pedig nekem most lesz 4 db koronám felrakva.Már előre rettegek.DE te ne félj,amúgy sem érezhetsz semmit ha gyökérkezelve van.Hamar megszokod,nem fog fájni.
Ne kérj koronát! Lehet, hogy szürkébb, mint a többi, és esztétikailag nem szép, de egészséges! Soha ne csiszoltass le egy egészséges fogat.
Most ha kaspz rá egy koronát, akkor pár év alatt alászuvasodik, és ki kell húzni. (Ha nem szuvasodik alá, akkor is idővel felhúzodik az íny a gyökérre, és akkor majd azért kell koronát cserélni.)
Ha esetleg húzni kell, akkor az előtte és utána lévő fogat csiszolják, és hidat kapsz. 10 éven belül ugyanez megtörténik, és már 5 fogat fog érinteni a köv. híd.)
#3 vagyok megint
Melyik fog az? Nagyon látszik ha beszélsz, vagy nevetsz?
Igen, már beszédnél is. Jobb oldali első metszőfogam. :(
Amíg kevésbé volt csúnya, nem is foglalkoztam vele, de már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!