Nagyon cikin viselkedtem a fogovosnál?
Most jottem meg fogaszatrol.Ugy volt hogy ma csak megnezi. Erre kijelentette hogy most elkezdi gyokerkezelni ,uljek ki.Hat a sirogorcs kerulgetett.Kiultem aztan bekopogtattam hogy nekem durvan fobiam van es nem lehetne-e hogy akkor a jovoheti mar meglevo idopontra jojjek vissza. Azt mondta doki hogy jo de most olyan hulyen erzem magam.....
Eddig minden fogaszati kezelesem a pokol volt.Pedig torodom a fogaimmal rendszeresen mosom. De rettegek nagyon.Meg foleg hogy ma nem ugy keszultem hogy elkezdi kezelni....
Nagyon gaz voltam??
16/L
bocs a helyesirasert de telefonon vagyok

nyugi nem voltál gáz :)
én is át éltem ezt fiú létemre, és engem eddig 3 fogorvos ordított le :D
de azóta már szerencsére legyőztem a félelmem és semmi gond nincs velük ;)

Nem viselkedtél cikin.Egyáltalán.
DE az,hogy elmenekültél,azt jelenti,hogy nem bízol meg a fogorvosban.
Szerintem keress egy olyan orvost akiben maximálisan megbízol.
hallod....màr akkor szivrohamot kaptam mikor belekellett ülni abba a hülye székbe :D
Èn màr a szèk làtvànyàtól is rosszul vagyok.Meg az eszközök...meg ahogy mellém ül..
Rettenetesen félek.Eddig mindig borzalmasan fàjtak a kezelések.

Én pénteken megyek,nekem is csak elvileg megnézni,de nem is engedek csinálni bármit is,amíg nem tudom mit kell csinálni.
Nálam jobban nem félhetsz,én 1 hete nem alszom emiatt,szabályosan rosszul vagyok,éjjszakákat nem alszom,talán a fél éjjelt úgy,hogy elötte megiszok egy nyugtató teát.
Egész nap a net elött ülök,hogy mit lehet velem csinálni.
Amit itt fent írogatnak,attól meg szabályosan halálfélelmem van.ÁÁÁ nem kívánom senkinek.
Te meguszod egy gyökérkezeléssel,amit ha jól érzéstelenítenek meg sem érzel,nekem ínysorvadásom van.
Szarul vagyok,étvágyam sincsen,pedig velem aztán az ég egy adta világon,még semmit nem csináltak,orvos sem látott.
Menj olyanhoz akiben megbízol,én épp ilyent keresek jelenleg.

Egyáltalán nem viselkedtél cikin! Én 21 éves létemre folyamatosan kérdeztem, hogy ugye nem fog fájni? Jajj félek! Jajj az mi? :D De szerencsére nagyon rendes volt a doki így megnyugtatott, rájöttem felesleges félni! Gyökérkezelést csinált és az égvilágon semmit nem éreztem! Nem tudom hogy magánhoz mész-e én ott voltam! Van jó pár rossz élményem sztks fogorvosoktól, pl. egyik alkalommal teljesen kiakadt az állkapcsom úgy kellett visszatenni :D De sajnos erre hajlamos is vagyok!
5-ös hozzászóló! Ne olvasgass a neten, nem jó! Ott mindenki rosszakat ír azért is félsz ennyire! Hidd el fájdalommentesen is ellehet intézni, csak normálisan kell beadni az érzéstelenítőt! Kitartás a péntekhez!! Légy bátor! Gondolom ismered a dokit ahova mész!
Én jövőhéten megyek vissza, de egyáltalán nem félek, tudom hogy ott jó helyen vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!