Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályozás házilag?

Fogszabályozás házilag?

Figyelt kérdés

A felső két lapát fogam között van egy kb 2-3mm távolság, ezt szeretném eltüntetni úgy, hogy a melettük lévő fog közé egy zacskó, fólia darabot feszítek. Érzem, hogy feszül a fogam és ha kiveszem egy idő után akkor érzem, hogy arrébb ment.

Van valami más házi megoldás?

2012. nov. 20. 02:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság, ne csináld. Csak meglazítod a fogaidat! Ehhez szakember kell.
2012. nov. 20. 03:31
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Igen, van más házi megoldás is:

[link]

2012. nov. 20. 03:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a te megoldásoddal is teljesen ugyanazt az eredményt éred el mint az általam linkelttel csak az enyém gyorsabb.
2012. nov. 20. 03:38
 4/15 anonim ***** válasza:
csak ki lazítod a fogad, és ki fog esni/törni. menj el egy fogszabályzó orvoshoz de nagyon sürgősen...-_-
2012. nov. 20. 11:55
 5/15 A kérdező kommentje:

Nagyon okosak vagytok!

A fogszabályzó is ugyanezt csinálja nem? Van az éjszaka felhelyezhető fogszabályzó, ha jól tudom, az egy előre legyártott sín szerűség, ami ugyanúgy feszíti a fogat ha nem tévedek.

2012. nov. 20. 19:02
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem egyből 2-3mm-t akarok feszíti rajta, szépen fokozatosan ahogyan a fogszabályzót is folyamatosan állítják.
2012. nov. 20. 19:06
 7/15 anonim ***** válasza:
akkor csináld. a fogszabályzót is kajak nem tudom minek találták ki, minden szakorvosnak fóliadarabkákkal kellene feszegetni a betegek fogait.
2012. nov. 20. 19:22
 8/15 A kérdező kommentje:
Azért mert nagy pénz van benne. A fogkrémet is hogy reklámozzák, pedig ha fogport használnának az emberek szerintem sokkal jobban járnának.
2012. nov. 21. 01:11
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
A p*csába!Nem is tudom,minek b*sztam ki az ablakon több mint 200E-ret fogszabira+havi 8-at az aktiválásra,ha ezt ilyen könnyen meg lehet oldani!:D
2012. nov. 21. 14:38
 10/15 A kérdező kommentje:

Nagy rablás az egész, jó biztos rozsdamentes az egész cucc de 200e. Ft nagyon sok érte, Semmi más nem kell hozzá, csak azok a kis talpacskák, drót, gumigyűrű meg ragasztó amivel felragasztják a talpacskákat.

Használtan nem tudtál volna venni?

Valaki említette, hogy ne csináljam mert kilazul a fogam, ezt nézze meg, itt folyamatosan lehet feszíteni az első fogat befelé, ez akkor vajon mit csinál, a foggal. És ez biztos, hogy nem home made! :D

2012. nov. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!