Olvastam, hogy idén újra van fogszabályozásra tb támogatás, érdekelne az, hogyha valaki idén csináltatta és van tb támogatása rá akkor hol? .
Figyelt kérdés
Köszönöm előre a válaszokat, néztem már pár oldalt, ahol kivan írva ,hogy van tb támogatás. 15L.2012. nov. 11. 17:09
1/3 anonim válasza:
SZTK-ban mindig volt rá 18 alatt, így csak kb. a 10%-ába kerül az eredeti árnak.
2/3 anonim válasza:
Kötve hiszem,hogy 90% a támogatás.Úgy tudom,hogy már a támogatott alsó-felső fém is közel 100E.Nekem 1 ív fém volt magánrendelésen 115E,tehét kb 50-60% támogatás lehet rajta meg hogy nem kell fizetni az aktiváláslért.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha tudtok vmi helyet azt megköszönném.:)
2012. nov. 13. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!