Ilyen fogra épithető hid? Gyanús a fogorvosom.
A fogam kocogtatásra érzékeny,ha szőlőmagra ráharaptam fájt,ha az állam mozgatom alatta és a környékén az iny sajog.A fogorvos azt mondta, hogy mivel bölcsességfog,gyökérkezelni nem lehet,ha majd fájni kezd jöjjek vissza és kihúzza.Utána azt mondta,hogy tehet rá koronát,és hidat csinálna mert 2 foghijas rész van közvetlen mellette,+ mert mélyharapásom van és ezt is javitaná a hid.
-A rossz fogra hidat? - kérdem én
-Az nem rossz fog,csak azért fáj mert nyomódik a mélyharapásom miatt!-mondta.
Mondtam neki,hogy nem akarok hidat (72000-ért). A végén azt mondta,hogy elég könnyen lemondok a fogamról, de ha igy gondolom, ha fájni fog majd akkor jöjjek vissza és kihúzza.
Mit gondoltok erről?
leakar szedni. menj másik orvoshoz....
ROSSZ FOGRA SOHA NEM ÉPÍTÜNK SEMMIT!
...
Tett rá az orvos egy jégdarabot,vagy mit tesztelésképpen,és arra érzékeny volt.Hát nem tudom ezek után miért a mélyharapást tartja a fájás okának?
És a többi fogam miért nem fáj ettől a mélyharapástól?
Nem az orvosnak kéne eszébe jutnia hogy röntgenezzük meg?
Más:14 éve kezelt vagy 5x egy másik fogorvos,az egyszer sem mondta hogy mélyharapásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!