Ma kell mennem foghúzásra. Mennyire fog fájni?
Figyelt kérdés
Le van törve belőle egy darab, lyukas is, tehát húzni kell. Hogy fogja csinálni? Mennyire fog fájni?2012. nov. 12. 13:34
1/5 anonim válasza:
nyugi nem fog fájni,mert kapsz érzéstelenítőt!
2/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy húzni fogja, lehet, hogy be tudja még tömni. De ha húzná, akkor sem kell aggódnod. Nekem az érzéstelenítő injekció jobban szokott fájni, mint az egész művelet. Majd ha múlik az érzéstelenítő, akkor kicsit fog fájni, de vehetsz be fájdalomcsillapítót, és nem lesz gond.
3/5 A kérdező kommentje:
Az injekciót mihez tudnátok hasonlítani? És hova adja? Felül a szemfog melletti fogat húzza!
2012. nov. 12. 13:46
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, túl vagyok rajta. Az injekció, húzás egyáltalán nem fájt, az orvos nagyon precíz volt! Viszont az azt követő 3 óra az nem volt kellemes! Főleg, hogy nem nagyon mertem/merek inni, enni még most sem!
2012. nov. 13. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!