Holnap kellene mennem foghúzásra fogszabályzó miatt, de eléggé elbizonytalanodtam. Esetleg akinek volt már fogszabályzója tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Azt mondta a doki, hogy az egyik felső, és alsó négyest ki kell húzni. Damon fogszabályzóm lesz majd.. A lényeg.. hogy nem fog hézagos lenni? Ettől félek. Felül a szemfogam úgymond ránőtt a másikra, alatta pedig alig van hely, ezért azt mondta a doki, h kihúzza, cserébe a szemfog megmarad. Alul nem látom úgy, h ki kéne, mert ott "csak" csavarodva van az egyik fogam, és enyhe cikkcakkban állnak. De én nem látnám értelmét kihúzatni. Viszont azt már nem tudnám visszacsinálni, nem nő vissza. Szóval akkor most engedjem, és lehet h csúnya lesz később, vagy keressek másik dokit?2012. máj. 8. 22:07
1/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan menyj el, a fogszabályzóval majd szépen arréb fogja húzni a fogadat és nem marad majd hézag.
Viszont arra számíts, hogy a fogszabályzó éjjel-nappal rajtad lesz és bizony nem kis időre. Ha ennek ellenére is belemész, akkor már csak kitartás kell, hogy elérd a szép fogsort. A tappancsok levételekor viszont majd vigyázz, hogy ne csiszoljon bele a fogadba a doki, mert nekem néhol kicsit belecsiszolt a fogzománcba és ott szuvasodik kis pötty formájában. Plusz gondolom a 6-os fogaidra rak majd gyűrűt, amire erősíti a fogszabályzót, jobb esetben nem, de ha mégis, akkor ha leszedi azokkal is bajod lehet. Ezeket esetleg nem árt előre megkérdezned. Sok sikert! :)
2/3 anonim válasza:
Érdemes belemenni mert ha egymáson vannak a fogaid, később elkezdhetnek romlani emiatt.
3/3 anonim válasza:
Nekem anno a két felső 4-est húzták,kb fél év alatt eltűnt a foghiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!