Mit lehet még tenni az egyik lapátfog kiegyenesítésére, ha még a fogszabályzó sem bírja helyteállítani?
Figyelt kérdés
tudom, biztos hülye kérdés, de a fogorvosom nem nagyon tud rá mit mondani és ugy látom nem is törődik vele. de már 2. éve csak az 1ik lapátfogamon van 1 gyöngy amit a fogszabályzómhoz kapcsolom h huzza lefele, mivel az fentebb van mint a másik. de sehogy sem megy, mintha tul mély lenne a gyökere. de nem szeretném ha koronát raknak rá. mi tévő legyek, van még megoldás?2012. máj. 3. 23:06
1/2 anonim válasza:
Menj el egy másik fogorvoshoz, lehetőleg aki aktívan foglalkozik fogszabályzással és kérdezd meg.
Elég sokmindent meg lehetett csinálni 8-10 évvel ezelőtt is (amikor nekem szabályoztak), gondolom azóta csak javult.
Anélkül hogy megkérdeznél mást nehogy koronát rakass rá, azt csak utolsó utáni esetben.
2/2 A kérdező kommentje:
hátén sem szeretnék koronát, mert ami már nem az én fogam az már nem jó. 21 éves vagyok, lány. még korai az nekem:D. viszont röntgen által láttuk h tul hosszú a gyökere és álélítólag gyerekkorban beüthettem h kálciumréteg rakóott rá amitől még szilárdabban áll. a fogorvos szerint ő még ilyen erősen tartózkodó fogat életébe nem látott. :(((
2012. máj. 3. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!