Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Éjszakai vagy nappali fogszabá...

Éjszakai vagy nappali fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Nem rég voltam fogszabályzó fogorovosnál, és azt mondta, hogy két lehetőségem van: 1 évig állandó/nappali fogszabályzó és teljesen helyre mennek a fogaim, vagy -mivel nem olyan ferdék- éjszakai 2-3 évig (és így elvileg nemtudja teljesen helyrehúzni, de így is szépek lesznek). Mindenki azt mondja, hogy a nappali legyen, de nagyon félek tőle. Mit tegyek? 14/L

2012. máj. 1. 13:31
 1/5 anonim válasza:
Nappali az hamarabb és szebb lesznek tőle a fogaid.
2012. máj. 1. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
De miért félsz annyira a nappalitól? Ha engem kérdezel sokkal jobban megéri az, mellé ebben a korban támogatja a tb, ha 3-4 év múlva meg nem leszel elégedett a fogaid állapotával akkor viszont lehet cseszheted, mert nagykorúan ki kll fizetned az egészet, és sokkal nehezebben mozdulnak el a fogak akkor már.
2012. máj. 1. 13:39
 3/5 anonim válasza:
A nappali sokkal jobban megéri szerintem. Nekem éjszakai volt, és kb 1 és fél évig hordtam. A fogaimat rendbe hozta, de aztán két hónap múlva sajnálattal kezdtem észrevenni, hogy kezdenek a fogaim visszaállni az eredeti nem éppen jó pozíciójukba. Hozzátenném, hogy a fogaim egyáltalán nem voltak vészesek! Tehát összegezve: a nappali jobban megéri (én most vehetek nappalit is mert annak idején nem mertem bevállalni...)
2012. máj. 1. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
nappali ! most inkább éjszakait választod 4 évig ? sokkal hamarabb szépek lesznek a fogaid, és bánni fogod, hogy nem azt választottad ! mindenképpen nappali
2012. máj. 1. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
A kivehetős szart sem ér,nekem a ragasztott által beálított fogakat se tudta megtartani.29 évesen újra van nappali foxim és egyáltalán nem olyan nagy gáz,csak sokat kell fogat mosni.
2012. máj. 1. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!