Elől van egy olyan fogam ami hátrafelé nő és fogszabályzó kellene. Viszont azt javasolta anya, hogy huzassuk ki és tegyünk helybe műfogat. Szerintetek ez jó ötlet? Mennyiben tér el a műfog a rendes fogtól? Nem lesz valami baj? Lehet szép a fogsorom?
Anyukád fogorvos??
Ezt komolyan mondta?ha igen akkor részvétem
Nem tudom manapság hogy mennyire tudják tökéletesen megcsinálni de nekem volt egy ismerősöm akinek letört a fogából egy balesett folytán és ugy nézett ki mintha rágóval lenne megtoldva. Sok sok pénzért biztos lehet olyat csinálni mint az eredeti,de szerintem a fogorvos tanácsát kéne kérned hiszen ő ért hozzá a legtöbbet.(mára melyik)
Kivételesen nagyon nagyon jól tennéd, ha nem hallgatnál anyukádra. Frontfogat műből....csak ha nagyon nagyon muszáj! amíg lehet, menteni kell a sajátot, még hátsóknál is, nemhogy ennél.
Amúgy mennyire nő hátrafelé? van neki hely? nem vicc: ha van helye, sokat segít, ha simogatod a megfelelő irányba az ujjaddal. nem kell erősen. csak pl. tanulás közben. hány éves vagy?
Köszi a válaszokat.:)
Anyukám nem fogorvos, csak azért mondta, mert úgy olcsóbban kijönne. Amúgy fogszabályzóval beférne a helyére a fog.Az a gond,hogy drága. 16 éves leszek most nyáron.
Azt hiszem, akkor maradok a fogszabályzásnál akármennyire is drága, megéri..
Fogszabályzóval beférne a helyére a hátrafele növő fog, de kézzel nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!