Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után két nappal...

Foghúzás után két nappal ehetem ezt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Hétfőn húzták ki a fogam, nagyon szépen gyógyul. Azt mondták, nem ehetek pár napig tejterméket. Mára viszont azt tanácsolták, jól egyem tele magam :), mert a mai beavatkozás után 12 órát nem ehetek. Kérdésem, darálthúsos rakott burgonyát ehetnék már ma? Tudom, hogy tejterméket nem ehetek a baktériumok miatt két-három napig, de ebben gyakorlatilag négy dl tej van, ami két órát sült 180 fokon. Lehet ebben baktérium? Egyek inkább mást?
2009. aug. 12. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyél nyugodtan ami jól esik. Csak tisztítsd meg alaposan a ofgad és ne enged,hogy étel maradék maradjon a sebben.
2009. aug. 12. 12:31
 2/3 anonim válasza:
Ha már úgy érzed h összehúzódott a heje valamennyire akkor persze ehetsz...csak utána rögtön fogmosás alaposan de vigyázz h nem sérts fel a sebet mert akkor megint 2-3 napig no tej..:S :]
2009. aug. 12. 12:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most jöttem a fogorvostól, megdícsért, hogy nagyon szép a seb. :)
2009. aug. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!