Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után mennyi ideig...

Foghúzás után mennyi ideig normális a száj zsibbadása? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szombat reggel kihúzták a jobb alsó bölcsességfogamat, rossz irányba nőtt és nyomta a többi fogamat és nagy fájdalmat okozott.Kaptam érzéstelenítő injekciót, ha jól érzékeltem kettőt. Nem volt könnyen kihúzható a fogam, az állkapcsomra elég nagy erővel nehezedett a doki. Mindezek után kérdem én, hogy szombat óta még mindig normális az hogy az alsó ajkam, állam valamint az alsó- első fogaim el vannak zsibbadva?!?! Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 3. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szombat óta??? Hááát, ha jó helyre talált be és ráadásul 2 adagot kaptál, akkor végülis lehetséges... Nekem már egytől egy fél napig zsibbadt a fél arcom, mondjuk nekem csak pótolták a letört fogam.
2009. nov. 3. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ritkán, de előfordulhat, hogy ideget talált el a doki. Magától is meg fog gyógyulni előbb-utóbb, de a B vitamin meggyorsítja a gyógyulást.
2009. nov. 3. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Azt hiszem 2 adagot kaptam, igazság szerint ott a fogorvosi székbe ráadásul hátsó fogaimnál nagyon nem tudtam eldönteni egy húzásra készülve lelkileg, hogy egyszer szúr vagy kétszer.. de mintha két helyre ment volna.. és az egyik az nagyon fájt is! Megnyugodtam, ha ez még nem aggodalomra okot adot dolog! Mégegyszer köszönöm!Ha van még valakinek tapasztalata , válasza szívesen fogadom!
2009. nov. 3. 22:57
 4/5 anonim válasza:
Én 4 helyre kaptam injekciót alsó hátsó fog (be volt gyulladva) ,4 napja de az állam még mindig zsibbad kicsit lassan de folyamatosan múlik el.mjad beszámolok....
2019. okt. 12. 16:16
 5/5 anonim válasza:
2 és fél hát után elmúlott teljesen a zsibbadás:)
2019. okt. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!