Lehet hogy ez egy tejfog volt és a maradandó most akar nőni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és volt egy lyukas fogam amit kb 4- 4 és fél éve tömtek be de a tömés ki jöt belöle és idövel a fele le is tört , és most kb 2 hete huzták ki és tegnap valami szúró fálydalmat éreztem a helyén , ha nyelvel megnyomom akkoris egy enyhe szúró fájdalmat érzek , lehetséges hogy a kihuzot fog tejfog volt és most nő a maradandó ?2012. okt. 29. 16:34
2/4 A kérdező kommentje:
ja és van egy másik is amit 4 éve ugyanakor tömtek , az még megvan , azis lehet tejfog? habár szerintem az mivel egy halvány kék szinét látom
2012. okt. 30. 19:31
3/4 A kérdező kommentje:
Ja és az hogyvan hogy a tejfog alat a maradandó fog már kivan fejlődve vagy akkor kezd el fejlődni amikor ki esik a tejfog?
2012. okt. 31. 12:36
4/4 anonim válasza:
A tejfog alatt kifejlődik a maradandó fog. Olyan is van, hogy nem esik ki a tejfog és alatta van a végleges fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!