Menjek el a fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Egy hete kaptam meg a kivehetős fogszabályzómat és már most eléggé laza és mozog is.Egyáltalán nem érzem,h feszit,mint az első pár napban,és sztem akkor nem igazán használ. Viszont csak augusztus 31-re kaptam időpontot,amikor huzni fog rajta. Szerintetek menjek el a dokihoz,h állítsa be?
19/L
2009. aug. 10. 16:32
1/2 anonim válasza:
Én is fogszabályzós vagyok...igaz,hogy az enyém nem kivehető...Nekem is volt már ugyanilyen érzésem,hogy mintha csak benne lenne a számban,és semmit sem használna..De rájöttem,hogy ez mindig így van..kb.egy hétig húz..meg feszül,utána már észre sem veszem a hatást...Szerintem semmi gond nincs a fogszabiddal,csak a fogsorod kezdi megszokni....De nem baj,ha felhívod a fogorvost..Én is ezt csináltam..:)
2/2 anonim válasza:
Igen, az előttem szólónak igaza van, a megszokás miatt nem érzed már, nekem volt mindkét féle, és ugyanígy voltam: ) Ha kivehetős, akkor valószínűleg húznod is kell rajta bizonyos időközönként, nem? Na akkor megint feszít majd kicsit: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!