Elől két "lapátfogam" van, eléggé zavar, mit lehet ellene tenni? Fogorvoshoz menjek el, tud vele valamit kezdeni? 16F
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 17:38
1/9 anonim válasza:
Nekem is így van plusz még két vámpírfogam van oldalt. "Szerencsére" az is látszik a két lapátfogam mellé nagyon "passzol":D.
Szerintem menj el fogorvoshoz, és kérd ki a véleményét.
Én is azt fogom tenni.
Egyébként, lehet csak téged zavar annyira, más észre sem veszi.
2/9 eNerdzsy válasza:
A fogorvos mindent meg tud oldani csak legyen aki kibírja.
3/9 anonim válasza:
Szia! Ha budapesti vagy, a Király utcában az SOS Dentnél Dr Gábrielt nagyon tudom ajánlani, halálfélelmem van minden fogorvostól, de ő végig kedves volt, semmi fájdalmat nem okozott (sürgősségi foghúzás volt :S)
4/9 anonim válasza:
Nekem is hasonlo gondom van,elmentem a fogorvoshoz azt mondta felejtsem el jo az ugy ahogy van egeszsges fogat nem szabad bantani es ezert nem akarta megcsinalni.
pedig valamit fogok tenni nem hagyom igy mert rossz ranezni
5/9 anonim válasza:
Ja es kuldenel egy kepet oldalrol es elolrol a fogadrol ?
6/9 anonim válasza:
meg azt is elfelejtettem ,hogyha elmesz a fogorvoshoz ird le h neked mit mondott ok? koszi
7/9 A kérdező kommentje:
kicsit(nagyon) eltúloztam a kérdést amúgy, régebben volt inkább úgymond "nyúlfogam", azóta már nőtt a többi is mellette szépen szóval hozzá igazodtak :)
2011. jún. 9. 22:39
8/9 anonim válasza:
lol eleg erdekes volt akkor mert ez a kerdes mostani azt hittem h olyan a fogad :p
9/9 A kérdező kommentje:
hát régebben jobban látszott a dolog :D
most is látszik, de már nem olyan szinten :)
2011. jún. 16. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!