Frissen végzett fogorvosnak van gyakorlata?
Kedves utolsó válaszoló!
Ott a gondom, hogy itt elég sokat kell fizetni és mégis gyakorlatlan orvos kezelhet?
Nem véletlenül van az, hogy a fogorvosi után azonnal praktizálhatnak!
Az nem olyan, mint az orvosi, hogy utána mg kell szakosodni.
Már egyetem alatt folyamatosan van gyakorlatuk!!!!
Egy csomó helyen (orvosi egyetemi városokban) a fogorvostanhallgatók olcsóbban csinálnak bizonyos beavatkozásokat felügyelet mellett.
az én fogamat meg egy fogorvoshallgató mentette meg, amit elb*szott egy tizenéve praktizáló doki, mert szépen elrohadt a tömése alatt a fog. ugyebár ha fogat tömök mi a f*sznak rendesen kitakarítani, hagyjuk inkább alászuvasodni, hadd kelljen a parasztnak gyökérkezelés.
a másik elcseszett fogammal meg most fogok menni a klinikára, sztem annak is gyökérkezelés lesz a vége.
Nincs, de közülük páran 100x lelkiismeretesebbek, mint a kiégett orvosok, így végeredményben jobban is járhatsz velük.
És igenis nagyon sok múlik azon, hogy milyen "háttere" volt az egyetemen alatt, mivel a klinikákon kb. semmit nem tanulnak, de ha nyaranként sikerül elhelyezkedniük olyan orvosok mellett, akik tényleg segítenek nekik és tényleg tanulhatnak önállóan, akkor egy hónap alatt több gyakorlatra tehetnek szert, mint az egyetemen 5 év alatt.
Ha valaki magánklinikán/magánrendelőben dolgozik frissen szerzett diplomával, valószínűleg az áll a dolog mögött, hogy évek óta abban a rendelőben töltötte a nyári gyakorlata idejét, így a a rendelővezető fel tudta mérni, hogy mennyi gyakorlata van és nyugodt szívvel meri alkalmazni.
14/19
Köszi, éppen ilyenekre voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!