Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi ideig fáj a fog tömés...

Mennyi ideig fáj a fog tömés után?

Figyelt kérdés

2 és fél-3 hete tömettem az egyik hátsó fogamat,azt mondta a doki hogy elég mély lyuk volt rajta.De hogy ha rágok rá akkor fáj,vagy ha szénsavas üdítőt iszok,akkor szúró fájdalmat érzek..

A régi töméseknél ez nem volt.Lehet rosszul tömette be?Vagy nem teljesen fúrta ki? :S

Köszönöm!

2012. okt. 19. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Valami nem stimmel a töméssel, nem szabadna fájni a zsibbadás kimenetele után.
2012. okt. 19. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt, de kb csak 2 napig, jó orvossal csináltattam, úgyhogy biztos nem rontott el semmit.

Viszont ha tényleg nem múlik, a 2-3hét már lehet, hogy sok, akkor vissza kéne menned.

2012. okt. 19. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
sok. nekem mondta a doki, h sokáig érzékeny lehet, várjak, majd elmúlik. vártam, majd meguntam, elmentem másik orvoshoz. alá volt szuvasodva a tömés(szarul takarították ki), gyökérkezelni kellett a fogat.
2012. okt. 20. 00:31
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

1 hétig normális, utána nem.

Menj vissza, ha mély volt a lyuk, és most fáj, akkor valószínűleg gyökérkezeni kell.

2012. okt. 20. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!