Milyen időközönként lehet fogat húzatni?
Figyelt kérdés
Magán dokinőhöz kezdtem el járni,elég nagy átalakítás vár a fogaimra,felülre kivehetős fogsor kerül így amik ott vannak ki kell húzassam.Azt beszéltük meg a dokinővel hogy sztk-ba húzatom ki mert ott ingyen van és a többit ő csinálja.Nekem szimpi ez mert így se 2 ft-lesz a végösszeg sőt.
Milyen időközönként és hány fogat húznak egyszerre??Van aki csinálta már így??
2012. okt. 19. 10:47
1/2 anonim válasza:
nekem bátyámnak volt olyan hogy egyszerre 3 fogat húztak ki. mert Londonban dolgozik de ott nem volt pénze fogorvosra. amikor hazajött akkor meg amit gyökér kezelni kellett volna (3 db) azt kihúzatta. Mondjuk az orvos ismerőse neki.
2/2 anonim válasza:
Anyukámnak egyszerre húztak ki 18 fogat. Bár neki sürgős volt, egy betegség miatt, de a gyógyulás miatt nem hiszem, hogy több alkalommal húznák ki. Magán doki csinálta, de szerintem az SZTK-ban is így csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!