Ilyen fogat hogyan tudnak kihúzni?
szájsebészet...
Ott profik vannak, akik kiveszik...
vagy próbáld meg hogy előtte kiütöd magad...mármint beveszel vagy két fájdalom csillapitot + nyugtató..aztán ki fog jönni...
nekem az első fogam 3 nyugtató után húzták ki,igaz lábon nem tudtam haza menni de kibirtam aztán egy napig aludtam...
vagy ahogy az előző mondja akkor szájsebészet
Mi az, hogy nem tudja kihúzni???
Azonnal keress másik orvost! Meg létezik érzéstelenítő is, nem kaptál? Anélkül nem vállalnék foghúzást. Valami elmebeteg lehet a fogorvosod!
Ezt szedtem foghúzás előtt 5 napig,mert be volt gyulladva a bölcsességfogam.Utána kaptam egy erős érzéstelenítőt,nem lidocaint és úgy kivéste,hogy nem is fájt.(le volt törve a bölcsességfogam,mert az sztk-s dokink úgy szétfúrta,hogy megettem fele fogam a pizzával,amikor letört)
A Dalacin is nagyon jó.Írass fel Cataflamot is melléje a házidokiddal,de ne a cseppet,hanem a bogyót!
Utána menj el másik fogorvoshoz.
Melyik megyében laksz?Én tudok egy maszekot Komárom-E. megyében,aki 2000-ért úgy kiszedi,hogy észre sem veszed.
Menj el szájsebészetre. Ott kiszedik, biztosan. Nekem két gyulladt, ripityomra tört fogat kaptak ki, mint a szél. (nem fogorvos törte el, én voltam a bűnös :D)
Kaptam egy szép adag érzéstelenítőt, azután sorra kerültem, bementem a dokihoz. Leültetett, kedves volt, benyúlt a fogóval, állított rajta kicsit, szólt a nővérnek, hogy tartsa a fejemet, két mozdulat jobbra, kettő balra - mire észbe kaptam, hogy ez állatira fáj, addigra már ki is dobta a fogat :D
Az egész művelet négy percet vett igénybe (akkor indítottam a stoppert, amikor beléptem az ajtón) - és ebből vagy hármat ájultan töltöttem :)
A körzeti doki nekem se tudta kihúzni a fogat, pedig háromszor is adott érzéstelenítőt. De mondjuk ő mondta, hogy nem is mer erősen ráfogni, mert fél, hogy beletörik. Szájsebészeten meg nincs ilyen gond, mert ha el is töri, akkor ott kapásból ki is tudják műteni.
Nem lesz egy élmény, nem azt mondom (milyen fogorvosi téma az?) de viszont nagyon gyors lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!