Ki tudnak félig letört fogat húzni? Szúrhatnak félre érzéstelenítő injekciót? Ugyanis a felső sorban van a rossz fog és félek.
Ki tudnak venni. És nem fog félre menni az injekció.
Ismerősöm és én is ugyanahhoz a magán orvoshoz járunk. Neki voltak letört fogmaradványai, kiszedték. nekem meg ha kapok érzéstelenítőt, a fél fejem lezsibbad, volt, hogy 2 fogat is csináltak, úgyhogy ha nem spórol, a fél fejedet nem fogod érezni.
Nem lehet gyökértömni ?
Egyébként meg jobb ha kiműtik
nekem ma húzták ki a felső bal 2-esem, mert széttört.
Még volt bőven csonkja is, az első próbálkozásig.
Életemben ilyen rosszat nem éltem át.. 20 percig küzdött vele a TB-s doktor. Végül vésővel, végigvágta az ínyemet felülről lefelé egy centit, és alulról is betágított valami eszközzel, az ínyem összeesett szemből nézve, mintha törés lenne benne.
A mellette lévő teljesen egészséges szemfogam elkezdett éppen most fájni, lehet, hogy fertőzést kapott a nyílt sebbekből, amit nem vart össze, és cukorbeteg is vagyok.
Remélem 8 óra alatt nem kaphatja el a mellete lévő gyökércsúcs a fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!