Szerintetek ez jó ötlet?
Nekem régebben volt ilyesmi fogszabályzóm: [link]
Nagyjából 3 évig hordtam, a fogorvos azt mondta, hogy ez jó lesz meg tuti megoldás stb, és viszonylag rendbe hozta a fogaim (annyi volt a problémám hogy a két első fogam között van egy kis szünet), viszont most azt vettem észre, mintha kezdenének visszamenni a helyükre, viszont a fogszabályzó olyan szoros, hogy nem megy már fel a fogamra (innen is látni, hogy tényleg visszamennek a helyükre) Szerintetek olyat lehet csinálni, hogy itthon meglazítom a fogszabályzót a méretemre, és újból elkezdem hordani, de csak úgy magamtól, tehát hogy nem megyek vissza vele az orvoshoz?
NE NE NE!!!
Kérlek ne,mert az nagyon sok gondot okozhat,ha magadnak csinálod,pélfául rosszul lazítod meg ami biztos hogy meg fog torténni ha megprobálofd és így a fogaid gorbé fognak állni éés hordhatsz rends fogszabályzót.
Nagyon rossz oltelt kérlek ne csináld mert csak rosszat teszel vele.menj fogorvoshoz,mert a fogid szép lassan visszamennek a helyukra enélkul.sajnos.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!