Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek ez jó ötlet?

Szerintetek ez jó ötlet?

Figyelt kérdés

Nekem régebben volt ilyesmi fogszabályzóm: [link]

Nagyjából 3 évig hordtam, a fogorvos azt mondta, hogy ez jó lesz meg tuti megoldás stb, és viszonylag rendbe hozta a fogaim (annyi volt a problémám hogy a két első fogam között van egy kis szünet), viszont most azt vettem észre, mintha kezdenének visszamenni a helyükre, viszont a fogszabályzó olyan szoros, hogy nem megy már fel a fogamra (innen is látni, hogy tényleg visszamennek a helyükre) Szerintetek olyat lehet csinálni, hogy itthon meglazítom a fogszabályzót a méretemre, és újból elkezdem hordani, de csak úgy magamtól, tehát hogy nem megyek vissza vele az orvoshoz?

2012. okt. 7. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:

NE NE NE!!!

Kérlek ne,mert az nagyon sok gondot okozhat,ha magadnak csinálod,pélfául rosszul lazítod meg ami biztos hogy meg fog torténni ha megprobálofd és így a fogaid gorbé fognak állni éés hordhatsz rends fogszabályzót.

Nagyon rossz oltelt kérlek ne csináld mert csak rosszat teszel vele.menj fogorvoshoz,mert a fogid szép lassan visszamennek a helyukra enélkul.sajnos.

Sok szerencsét!

2012. okt. 8. 08:47
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2012. okt. 8. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!