A fogkő-eltávolítás meddig tart?
Figyelt kérdés
Mindkét fogsorról, a doki azt mondta, hogy elég sok fogkövem van.2012. okt. 3. 23:56
1/15 anonim válasza:
Ha sok a fogkő,akkor kb fél óra,ha lelkiismeretesen megcsinálja.
2/15 anonim válasza:
Én nemrég voltam, 20-25 perc volt, de rá egy hétre mennem kellett megint, hogy a "maradékot" és az időközben az íny alól előkerült fogkövet leszedje. Az már hamarabb megvolt. Utána polírozás, tehát összességében itt is megvan a 30 perc.
3/15 anonim válasza:
30 perc kb. Ha sok a köved, készülj fel, hogy nagyon fog vérezni, szájvizet vegyél, hogy otthon tudj öblögetni vele.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
És mennyire kellemetlen?? Bár tudom, hogy ez szubjektív. Töméshez nem szoktam kérni érzéstelenítőt,
2012. okt. 4. 10:20
5/15 A kérdező kommentje:
Használok szájvizet, de tény, hogy van fogkövem. :/
Már úgy várom, biztos jó érzés lesz, ha szép tiszták lesznek. :)
2012. okt. 4. 10:21
6/15 anonim válasza:
Nem vészes, kicsit kellemetlen csak. ha a töméshez nem szoktál érzéstelenítőt kérni, akkor meg se fog kottyanni.
A szájvíz jó ötlet, nekem a fogorvos javasolt egyet, amit használok.
7/15 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! :)
Amúgy fogselymezés közben is már állandó jelleggel vérzik, úgyhogy biztos tényleg jócskán fog vérezni.
2012. okt. 4. 10:25
8/15 A kérdező kommentje:
2012. okt. 4. 10:54
9/15 anonim válasza:
Ez annyira nem vészes, bár az ínyed picit gyulladt, biztos fog vérezni. :)
Amúgy tényleg olyan 30 perccel kalkulálj. :)
10/15 anonim válasza:
Figyi, ha szépen megkérlek, csinálnál majd utána képet is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!