Szerintetek megérné 200 ezres diákhitelből megcsináltatnom a fogaimat és így talán végre megjönne az önbizalmam és vonzóbb lennék a lányok számára is végre?
Kedves Utolsó!
A műfogsor drágább, mintha most tetetné rendbe a fogait! Nem beszélve arról, hogy hogyan nézne ki, mire megvárod, hogy mind tönkremenjen. Egy gyulladt fog sok betegséget tud okozni, erről gondolom még nem hallottál, és egy rendes munkát is nehéz találni rohadó fogakkal.
Szerintem se vegyél fel hitelt,, pláne ne diákhitelt. Ráadásul sajnos 200 ezerből nem sok korona jön ki, maximum 5 darab.
Inkább dolgozz nyaranta, add el a feleslegessé vált dolgaidat, stb.
De a 200 ezres diákhitelből kb. 800.000 ft lesz, mire visszafizeted, a diákhitel az egyik legszarabb hitel.
Én átérezem a helyzeted, mert hasonló szituációban voltam, de ha esetleg olyan szakos vagy, ahol suli mellett is lehetne dolgozni (még ha csak hétvégenként is), akkor hamar összejönne a pénz és nem kezdenéd az életed hitellel a nyakadban.
Korona? Hány fogadra kéne?
Nézz körül a piacon, mert van sok új technikai megoldás már. Pl. héjat is tesznek rá, ami nagyon vékony.
Vagy van, aki fel tudja építeni a fogat még, hogy regenerálódjon.
Mindenképp abban gondolkozz, hogy minél több foganyagod maradjon meg!
"sajnos 200 ezerből nem sok korona jön ki, maximum 5 darab"
Tíz körül.
10 körül? És hol?
Meg milyen? Max. fémkerámia, de még az se nagyon.
Frontfogakra viszont mindenképp préskerámia kellene, ha már egyszer belevág.
Hát az fura, biztos?
Csak mert a tiszta préskerámiáknak 60 körül mozognak az áraik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!